Ons Team

Edwin de Jong

Edwin is de coördinator en voorganger van de kerkelijke tak van Seinpost. Bij Edwin kun je altijd terecht voor een goed gesprek of een vriendelijk woord.

Ina van den Bogaart

Ina is bij ontzettend veel zaken betrokken in Seinpost.

Netty Baan

Met veel enthousiasme en inzet zit Netty op dit moment de vergaderingen voor en neemt een aantal algemene bestuurstaken voor haar rekening.

Dick van den Boogaart

Dick was de afgelopen jaren het gezicht van Seinpost Slinge en is nog steeds actief betrokken bij de kerkelijke tak van Seinpost Slinge

Weia Ros

Weia is de algemeen coördinator bij Seinpost. Ze is aanspreekpunt voor alle lopende zaken op de werkvloer.

Michiel Bontenbal

Bestuurder met speciale aandacht voor de locatie ZuidRijk

Chancelle Kabundi

Chancelle is stagiair voor de functie Maatschappelijk Werker. Ze voert gesprekken met mensen en helpt altijd graag.

Bertine van de Vrugt

‘Juf’ Bertine is onze kinderwerker van het eerste uur. Ze heeft hart voor de kinderen in de wijk. Ze helpt graag kinderen die op de club komen.

Eunice dos Santos Rocha

Eunice is vaak bij Seinpost te vinden. Ze is vrijwilliger bij de inloop en is actief bij de kledingwinkel.

Lydia Dingemanse

Lydia is de drijvende kracht achter de locatie Zuidrijk. Als coördinator neemt zorgt zij dat alles elke dag weer geregeld is.

Roeland Overkamp

Roeland is ons zeer actieve financiële brein.

Lion & Amber

Lion is een zeer gewaardeerde kracht op de Middelharnisstraat. Kent alle bezoekers en daarbij ook nog eens iedereen uit de wijk. Amber is onze enthousiaste en lieve juf in ZuidRijk, die gespecialiseerd is in het werken met kinderen en jeugd.

Klusteam: Jan en Wim

Is er een lamp kapot? Moet er een sleutel bijgemaakt worden? Lekt de kraan? Voor alle facilitaire vragen rondom het gebouw zijn Jan en Wim de aangewezen personen. Vier paar rechterhanden staan voor je klaar.

Anja van Voorst

Anja is een warm bestuurslid met bijzondere aandacht voor de locatie op de Middelharnisstraat en voor het kinder-, en jeugdwerk.

Iris Huiskes

Iris is de ‘tienerjuf’. Ze organiseert iedere week leuke activiteiten voor de tieners. Samen lekkere dingen bakken en opeten, en daarna de kilo’s er weer af sporten.

Jij?

We hebben ruimte voor een stagiair vanuit een opleiding MWD of GPW die veel wil leren in de praktijk van een pioniersplek. Zowel maatschappelijke als geestelijke vragen komen er op ons af. Lijkt het je gaaf om hieraan bij te dragen en zelf heel veel te leren? Er is ruimte voor een opdracht vanuit de opleiding. Bekijk onze vacatures.