Ons Team

Edwin de Jong

Ina van den Bogaart

Ina is bij ontzettend veel zaken betrokken in Seinpost. Ze is actief als bestuurder en houdt vanuit die verantwoordelijkheid de grote lijnen in het oog

Dick van den Boogaart

Nella Lindhout

Nella is de algemeen coördinator bij Seinpost. Ze is aanspreekpunt voor alle lopende zaken op de werkvloer.

Michiel Bontenbal

Chancelle Kabundi

Chancelle is stagiair voor de functie Maatschappelijk Werker. Ze voert gesprekken met mensen en helpt altijd graag.

Bertine van de Vrugt

‘Juf’ Bertine is onze kinderwerker van het eerste uur. Ze heeft hart voor de kinderen in de wijk. Ze helpt graag kinderen die op de club komen.

Eunice dos Santos Rocha

Eunice is vaak bij Seinpost te vinden. Ze is vrijwilliger bij de inloop en is actief bij de kledingwinkel.

Klusteam: Jan en Wim

Is er een lamp kapot? Moet er een sleutel bijgemaakt worden? Lekt de kraan? Voor alle facilitaire vragen rondom het gebouw zijn Jan en Wim de aangewezen personen. Vier paar rechterhanden staan voor je klaar.

Maaike de Visser

Iris Huiskes

Iris is de ‘tienerjuf’. Ze organiseert iedere week leuke activiteiten voor de tieners. Samen lekkere dingen bakken en opeten, en daarna de kilo’s er weer af sporten.

Jij?

We hebben ruimte voor een stagiair vanuit een opleiding MWD of GPW die veel wil leren in de praktijk van een pioniersplek. Zowel maatschappelijke als geestelijke vragen komen er op ons af. Lijkt het je gaaf om hieraan bij te dragen en zelf heel veel te leren? Er is ruimte voor een opdracht vanuit de opleiding. Bekijk onze vacatures.