Over ons

Ons team

Dick van den Boogaart

Sinds 1 augustus 2014 is Dick in de wijk Slinge werkzaam als pastor-pionier voor de Protestantse Gemeente Rotterdam-Zuid. 

Hij vindt het een prachtige uitdaging om in deze mooie wijk aan de slag te zijn, en via Seinpost Slinge dienstbaar te zijn aan het welzijn van alle bewoners. Wat hem drijft is de liefde van Jezus voor iedereen.

Larissa

Larissa is verantwoordelijk voor de tiener- en kinderclub.

Hester Oorbeek-de Jong

Hester is actief bij Seinpost als bestuurder. Ook heeft ze diverse taken in het aansturen van vrijwilligers en stagiaires.

Chancelle Kabundi

Chancelle is stagiair voor de functie Maatschappelijk Werker. Ze voert gesprekken met mensen en helpt altijd graag. Samen met andere hulpverleners kijkt ze wat het beste past in de situatie. Chancelle is dé persoon om naartoe te gaan met vragen over uitkering, gezinssituatie etc.

Ina van den Boogaart

Ina is bij ontzettend veel zaken betrokken in Seinpost. Ze is actief als bestuurder en houdt vanuit die verantwoordelijkheid de grote lijnen in het oog. Ze coördineert de taalcursussen en heeft taken in het aansturen van medewerkers en vrijwilligers.

Klusteam: Jan en Wim

Is er een lamp kapot? Moet er een sleutel bijgemaakt worden? Lekt de kraan? Voor alle facilitaire vragen rondom het gebouw zijn Jan en Wim de aangewezen personen. Vier paar rechterhanden staan voor je klaar.

Eunice dos Santos Rocha

Eunice is vaak bij Seinpost te vinden. Ze is vrijwilliger bij de inloop en is actief bij de kledingwinkel.

Bertine van de Vrugt

‘Juf’ Bertine is onze kinderwerker van het eerste uur. Ze heeft hart voor de kinderen in de wijk. Ze helpt graag kinderen die op de club komen.

Reinke Oorbeek

Reinke is als bestuurder actief bij Seinpost Slinge. Hij is veel bezig met de grote lijnen van de kerkelijke stichting en het beheer van het gebouw. Daarnaast steekt hij zijn handen uit de mouwen bij diverse activiteiten.

Guus Ruijl

Guus heeft veel verstand van hoe je een organisatie goed bestuurt en weet goed de weg in verschillende Rotterdamse netwerken. Hij is bestuurder bij Seinpost Slinge vanuit zijn motivatie om de wijk te dienen.

Nella Lindhoud

Nella is de algemeen coördinator bij Seinpost. Ze is aanspreekpunt voor alle lopende zaken op de werkvloer.

 

Iris Huiskes

Iris is de ‘tienerjuf’. Ze organiseert iedere week leuke activiteiten voor de tieners. Samen lekkere dingen bakken en opeten, en daarna de kilo’s er weer af sporten.

Michiel Bontenbal

Ik ben Michiel Bontenbal. 39 jaar, getrouwd met Martine en trotse vader van Jannick (net 8 jaar) en Lynn (5 jaar). Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en woon nu vlak bij de wijk Pendrecht. Ik vind het mooi om een steentje bij te mogen dragen aan het besturen van Seinpost Slinge.

 

Maaike de Visser

Soms is het goed om iets nieuws te beginnen…Zo ben ik pas gestart als bestuurslid van Seinpost Slinge en Zuidrijk. Wat mij enorm blij maakt is dat we met veel verschillende mensen uit verschillende achtergronden dezelfde idealen hebben; we willen graag dat mensen licht, blijdschap en mooie momenten in hun leven ervaren.. Licht in de vorm van gezelschap, aandacht, een goede maaltijd, een vriendelijk woord, of iemand die uitspreekt blij te zijn om je te zien. En dat alles in het Licht van de grote belofte van genade en trouw van onze God.

Jij?

We hebben ruimte voor een stagiair vanuit een opleiding MWD of GPW die veel wil leren in de praktijk van een pioniersplek. Zowel maatschappelijke als geestelijke vragen komen er op ons af. Lijkt het je gaaf om hieraan bij te dragen en zelf heel veel te leren? Er is ruimte voor een opdracht vanuit de opleiding. Bel Nella even om te overleggen: 0611473900.

Onze partners

Kyra & Ko

Kledinglabel Kyra & Ko stelt regelmatig een restpartij dameskleding beschikbaar aan Seinpost Slinge. Deze kleding wordt voor weinig geld verkocht aan de mensen in de wijk. Houd onze website in de gaten wanneer er weer een kledingverkoop is.

We zijn nog op zoek naar een leverancier van herenkleding die op een soortgelijke manier kleding beschikbaar wil stellen.

PLUS Both

PLUS Both helpt ons door voedsel dat bijna over de houdbaarheidsdatum is, te doneren. Zo kunnen we de mensen die het nodig hebben voorzien van gezonde ingrediënten voor een goede maaltijd.

Bekijk hier een video van deze mooie samenwerking.

Sint Laurensfonds

Het Sint Laurensfonds steunt Seinpost met een substantiële bijdrage voor allerlei maatschappelijke activiteiten. Het Sint Laurensfonds ondersteunt projecten in Rotterdam die zich richten op het verbeteren van de situatie van jongeren en ouderen.