KERK VOOR DE WIJK

De kern van Seinpost Slinge is een betrokken en open community rondom het christelijk geloof. Hierbij maakt het niet uit welke kleur of komaf je hebt, iedereen is welkom. Als community hebben we verschillende activiteiten.

Heb je vragen over geloof of wil je gewoon kennismaken? Iedere zondag om 12.00 komen we samen. De ene keer voor Samen Bijbellezen, de andere keer voor een Celebration.

Samen Bijbellezen

We lezen samen de Bijbel en kijken wat we met deze oude woorden kunnen. We praten erover in groepjes en wisselen uit wat we denken. Verrassend vaak staan er in de Bijbel praktische aanwijzingen voor ons leven.

Iedere tweede, vierde en evt. vijfde zondag van de maand om 12.00 bij Seinpost.

Celebration

Op de eerste en derde zondag van de maand hebben we een celebration. Dit is een feestelijke samenkomst met live muziek, een hapje en een drankje en een korte preek.

Zien we jou komende zondag? Om 12.00 beginnen we, Middelharnisstraat 153, Rotterdam. Je bent meer dan welkom!

Dit is maar een greep uit de activiteiten. Ben je geïnteresseerd in één van deze activiteiten, of ben je benieuwd of er voor jou ook iets is dat bij je past? Neem contact op met pastor / pionier Edwin de Jong: edwin@seinpostslinge.nl, 06 281 739 28.