vacature kinder-tienerwerker voor 20 uur per week

vacature kinder-tienerwerker voor 20 uur per week
14 maart 2019 Reinke

 

 

 

 

 

Seinpost Slinge –

vacature kinderwerker/tienerwerker 20 uur per week

 

Seinpost Slinge is maatschappelijk betrokken. Met verschillende activiteiten zetten wij ons in voor het welzijn in de wijk en dus ook voor de kinderen in de wijk.

Wij zoeken per directeen kinderwerker/tienerwerker voor:

         Kinderwerk (in ieder geval 6 uur op de woensdag, van 11.30 – 17.30 uur)
Je organiseert activiteiten voor verschillende doelgroepen: kinderen tot 12 jaar en tieners. Je bent verantwoordelijk voor een professioneel verloop van de sport- en spel activiteiten. Kortom: je zorgt samen met je collega’s voor een ontspannen, fijn en gezellig moment voor de jeugd uit Pendrecht.

         Tienerwerk (in ieder geval 4 uur op de donderdag van 15.30 – 19.30 uur)

In 2019 gaan we een project starten voor tienermeiden vanaf 11 jaar: Girls Empowerment. Girls Empowerment heeft als doel om meiden te helpen zich te ontwikkelen tot zelfbewuste en assertieve vrouwen, die weten wat ze willen en hiervoor de in het programma aangereikte vaardigheden gebruiken. Kenmerkend voor jou als tienerwerker is dat je ontwikkelingsgericht werkt.

Bovenstaande functies kunnen gecombineerd worden tot een functie van 20 uur. Aanvullende taken zijn o.a. individuele begeleiding aan kinderen en/ of hun ouders, opzetten van een voorleesclub voor jonge kinderen en hun ouders ten behoeve van de ontwikkeling van de Nederlandse taal.

De vacature tot 20 uur is een tijdelijke vacature tot de zomervakantie (vervanging van een zieke medewerker) met kans op een vast contract.

Wie ben jij?
Je houdt van kinderen en je toont makkelijk aandacht en begrip. Als enthousiaste en creatieve kinderbegeleider zorg je samen met je team voor passende ontwikkelingsgerichte activiteiten voor de kinderen. Heb je talent of hobby’s op het gebied van zang, sport, kunst, techniek of iets anders dan vinden onze kinderen het extra leuk als jij bij ons komt werken.

Voor deze functie zoeken wij iemand met

– een afgeronde opleiding MBO niveau 4  of HBO op het gebied van Welzijn
– aantoonbare ervaring in en affiniteit met het werken met kinderen en/ of jongeren

– een empathische, flexibele, actieve en positieve houding

– leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten.

Voor de functie tienerwerker vragen wij specifiek om een tienerwerker die agogisch kan handelen. Hierbij gaat het om professionele ingrepen in het sociale domein met een doelgeoriënteerde, procesmatige, morele en dialogische benadering.

Wij bieden
een open cultuur van ontmoeting
– begeleiding door de  coördinator kinderwerk
– inschaling vindt plaats volgens de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening (schaal 6)

– bij gebleken geschiktheid is er kans op uitbreiding uren in de toekomst

 

Je kunt solliciteren op deze functie door het sturen van een motivatiebrief en cv naar info@seinpostslinge.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Nella Lindhoud, algemeen coördinator, 010-3200581 of 06-11473900, werkdagen dinsdag t/m donderdag.