Vacature: kinderwerker 0,2 FTE

Vacature kinderwerker

Seinpost Slinge is maatschappelijk betrokken. Met verschillende activiteiten zetten zij zich in voor het welzijn in de wijk en dus ook voor de kinderen in de wijk.

Wij zoeken per 17 september 2018 een

         Kinderwerker (8 uur per week)

Tevens zoeken wij per 1 november 2018 een

Kinderwerker (8 uur per week)

Voor beide kinderwerkers zullen de werktijden verdeeld worden over twee werkdagen: namelijk op de dinsdagmiddag en de woensdagmiddag.

Wie ben jij?
Je houdt van kinderen en je kunt makkelijk je aandacht en begrip tonen. Als enthousiaste en creatieve kinderbegeleider zorg je samen met je team voor passende ontwikkelingsgerichte activiteiten voor de kinderen. Heb je talent of hobby’s op het gebied van zang, sport, kunst, techniek of iets anders dan vinden onze kinderen het extra leuk als jij bij ons komt werken.

Voor deze functie zoeken wij iemand met

– een afgeronde opleiding MBO niveau 4 op het gebied van Welzijn
– aantoonbare ervaring en affiniteit met het werken met kinderen en/ of jongeren
– een empathische, flexibele, actieve en positieve houding
– leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten.

Wij bieden
een open cultuur van ontmoeting
– begeleiding door de  coördinator kinderwerk
– inschaling vindt plaats volgens de CAO welzijn en maatschappelijke dienstverlening (schaal 6).

Je kunt solliciteren op deze functie door het sturen van een motivatiebrief en cv naar larissa@seinpostslinge.nl. De uiterste datum waarop je kunt solliciteren is maandag 20 augustus 2018. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 30 augustus en/of donderdag 6 september 2018. Voor meer informatie kun je bellen met Larissa Lima, coördinator kinderwerk, 010-3200581/ 06-11115863, werkdagen dinsdag t/m donderdag.