Vacature: kinderwerker 6 uur en tienerwerker 4 uur

Seinpost Slinge – vacature kinderwerker/ tienerwerker

 

Seinpost Slinge is maatschappelijk betrokken. Met verschillende activiteiten zet zij zich in voor het welzijn in de wijk en dus ook voor de kinderen in de wijk.

 

Wij zoeken per direct een

 

         Kinderwerker (6 uur op de woensdag van 11.30-17.30 uur)
Je organiseert activiteiten voor verschillende doelgroepen: kinderen tot 12 jaar en tieners. Je bent verantwoordelijk voor een professioneel verloop van de sport- en spel activiteiten. Kortom: je zorgt samen met je collega’s voor een ontspannen, fijn en een gezellig moment voor de jeugd uit Pendrecht.

        

         Tienerwerker (4 uur op de donderdag van 15.30-19.30 uur)

In 2019 gaan we een project voor tienermeiden vanaf 11 jaar starten gericht op Girls Empowerment. Girls Empowerment heeft als doel om meiden te helpen zich verder te ontwikkelen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige vrouwen, die weten wat ze willen en hiervoor de vaardigheden aangereikt krijgen. Kenmerkend voor jou als tienerwerker is dat je ontwikkelingsgericht werkt.

Uiteraard is een combinatie ook mogelijk en mag je solliciteren voor de functie van kinder/ tienerwerker voor 10 uur per week.

 

Wie ben jij?
Je houdt van kinderen en je kunt makkelijk je aandacht en begrip tonen. Als enthousiaste en creatieve kinderbegeleider zorg je samen met je team voor passende ontwikkelingsgerichte activiteiten voor de kinderen. Heb je talent of hobby’s op het gebied van zang, sport, kunst, techniek of iets anders dan vinden onze kinderen het extra leuk als jij bij ons komt werken.

 

Voor deze functie zoeken wij iemand met

– een afgeronde opleiding MBO niveau 4 op het gebied van Welzijn
– aantoonbare ervaring en affiniteit met het werken met kinderen en/ of jongeren

– een empathische, flexibele, actieve en positieve houding

– leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten.

Voor de functie tienerwerker vragen wij specifiek om een tienerwerker die agogische kan handelen. Hierbij gaat het om professionele ingrepen in het sociale domein met een doelgeoriënteerde, procesmatige, morele en dialogische benadering.

 

Wij bieden
een open cultuur van ontmoeting
– begeleiding door de  coördinator kinderwerk
– inschaling vindt plaats volgens de CAO welzijn en maatschappelijke dienstverlening (schaal 6).

 

 

Je kunt solliciteren op deze functie door het sturen van een motivatiebrief en cv naar larissa@seinpostslinge.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Larissa Lima, coördinator kinderwerk, 010-3200581/ 06-11115863, werkdagen dinsdag t/m donderdag.